#

Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Asiakaspalvelu 020 798 4268

Ohjaajien esittelyt

 

Toni Repo 

Liikunnanohjaaja, CMS/CrossFit Santasport

Olen Kuopion seudulta Rovaniemelle asettunut liikunnanohjaaja. Koulutukseni kävin Rovaniemen ammattikorkeakoulussa. Omat kiinnostuksen kohteet liikunnan osalta ovat toiminnallinen ja kokonaisvaltainen harjoittelu. Olen toiminut CrossFit Santasportilla valmentajana salin perustamisesta asti, sekä valmennusosaamista löytyy myös painonnoston ja taitovalmennuksen puolelta.

Liikuntaa harrastan monipuolisesti ja se onkin yksi suurimmista asioista miksi my√∂s CrossFit -harjoittelu vei mukanaan. Nautin my√∂s luonnossa liikkumisesta ja retkeilyst√§.   

Henkilökohtaisena valmentajana olen ystävällinen ja kuunteleva, mutta harjoituksissa pyrin saamaan asiakkaan aina haastamaan itseään riittävästi pitämällä liiketekniikat puhtaana. Ohjauksissa pyrin aina löytämään juuri sinulle sopivan tavan saavuttaa tavoitteesi.

 

Lilli Peltonen

Liikunnanohjaaja, Personal Trainer FAF, Ryhmäliikuntavastaava

Olen Helsingistä pohjoiseen lennähtänyt ikiliikkuja. Opiskelin Lapin Urheiluopistolla liikunnanohjaajaksi ja opiskelun myötä ihastuin Lappiin, luontoon ja sen ihmisiin ja sillä tiellä ollaan. Ohjaajana olen pieni mutta pippurinen ja tavoitteena on saada asiakkaille hiki pintaan ja hymy huulille. Liikunnanohjaajan työ Santasportissa on ollut hauskaa ja monipuolista. Olen päässyt liikuttamaan eri-ikäisiä ja tasoisia kuntoilijoita aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Työ ryhmäliikunnan saralla on ollut vaihtelevaa koko ajan muuttuvien lajien parissa. Myös Personal Trainerin työ on ollut innostavaa motivoituneiden asiakkaiden kanssa. Harrastan liikunnallisen työn lisäksi nyrkkeilyä, ammuntaa, kuntosalia ja musiikkia. Vauhtia kotona pitävät yllä 4-vuotias tyttö ja 8-vuotias poika sekä seikkailijamies.

 

Mari Kuittinen

Fysioterapeutti (AMK), Trainer4You Personal Trainer, CrossFit Level 1-Trainer, Ravintovalmentaja

Olen 30-vuotias mutkien kautta Rovaniemelle asettautunut ihmisten liikuttaja. Olen jalat maassa-tyyppi, mutta kuitenkin aina menossa jonnekin ja koko ajan liikkeessä. Omat kiinnostuksen kohteeni liikunnassa painottuvat toiminnalliseen harjoitteluun ja voimaharjoitteluun. Entisessä elämässäni pompin vuosikaudet lentopallokentillä ja nostelin painoja kuntosalilla. Nykyisin minut löytää vapaa-ajalla useimmiten CrossFit-salilta. Kotona jumppakengät vaihtuvat perheen äidin saappaisiin, joten tiedän keinot siihen, miten aikaa voi järjestää omille treeneille myös arjen kiireen keskellä. Asiakkaitani valmennan lempeän tiukalla, mutta kannustavalla otteella, enkä päästä heitä liian helpolla. Jos olet mestari keksimään tekosyitä liikkumattomuudellesi, minä olen mestari kumoamaan ne ja autan sinua löytämään uuden, terveellisemmän polun elämäsi varrelle. Olipa tavoitteenasi ylimääräisten kilojen tiputus, isompi hauis tai tasapainoisempi olo, ota rohkeasti yhteyttä niin autan sinua saavuttamaan päämääräsi.

 

Anniina Hyvönen

Fysioterapeutti (AMK), Fitness-valmentaja, Ravintovalmentaja, Fustra-yksilövalmentaja

Olen Kemist√§ kotoisin oleva Personal Trainer. Valmistuin fysioterapeutiksi 2008 ja toimin niiss√§ hommissa kolmisen vuotta. Jatkuva palo liikuntaan vei minut mukanansa, ja siirryin liikuttamaan ihmisi√§ kokonaisvaltaisemmin kuntosalimaailmaan. Rovaniemelle ja Santasportiin rantauduin syksyll√§ 2012. Toimin sek√§ yksil√∂- ett√§ ryhm√§valmentajana auttaen ihmisi√§ saavuttamaan tavoitteensa. Oli kyseess√§ sitten painonpudotus, kehonmuokkaus, yleinen jaksaminen tai selk√§vaivan sel√§tt√§minen.  Valmennustyylini on lempe√§ ja samalla my√∂s vaativa. Tulokset eiv√§t tule itsest√§√§n vaan v√§lill√§ kroppaa on laitettava likoon tavoitteesta riippumatta. Olen kova kannustamaan ja tsemppaamaan eteenp√§in vastoink√§ymisist√§ huolimatta. Rehellisyys on kaiken a ja o, jotta yhteisty√∂ toimii. Personal Trainer -ohjausten lis√§ksi ohjaan ryhm√§liikuntatunteja. Vapaa-ajallani minut n√§kee usein treenaamassa kuntosalilla tai ulkona lenkkeilem√§ss√§.

 

Ansku Tervo

Liikunnanohjaaja (AMK)

Olen 26-vuotias liikuntaa ja urheilua rakastava Lapin likka. Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja AMK, jossa erikoistuin urheiluvalmennukseen ja testaukseen. Koulutuksen olen saanut myös sekä painonnoston että sisäpyöräilyn ohjaukseen. Tällä hetkellä laajennan osaamistani myös Ravintovalmentajakoulutuksessa. Liikuntaa olen harrastanut laidasta laitaan aina baletista jääkiekkoon, mutta kuntosalilla treenaaminen on pysynyt harrastuksenani jo kymmenisen vuotta. 2014 keväällä kokeilin CrossFit:iä ja laji vei minut täysin mennessään. Lajin monipuolisuus koukuttaa ja motivoi haastamaan itseä aivan uudella tavalla. Nykyään toimin myös apuvalmentajana CrossFit Santasportilla. Henkilökohtaisena valmentajana olen vaativa, mutta kuitenkin helposti lähestyttävä. Tykkään vetää kovia treenejä ja tsempata asiakkaat mukavuusalueen ulkopuolelle, turvallisuudesta tinkimättä. Kovien treenien lisäksi huolehdin aina myös kehonhuollosta lempeämpien treenien avulla. Suosin pääasiassa vapailla painoilla sekä kehonpainolla suoritettavia liikkeitä, sillä niiden avulla selviydymme arjen haasteista ja voimme tehokkaasti muokata vartaloamme!

 

Jaana Kotkansalo

Ravintovalmentaja, Personal Trainer, Fitnessvalmentaja, lähihoitaja(ensihoito)

Olen liikunnan moniosaaja ja ammattilainen. Kilpailin fitness-urheilun parissa miltei 10 vuotta ja myös ammattilaisena saavuttaen paikan lajin arvostetuimmassa kilpailussa Figure Olympiassa.

Olen toiminut yrittäjänä reilut 13 vuotta liikunnan parissa. Toimin Suomen Fitness urheilu ry:n koordinaattorina ja valmentajana pohjoisessa. Valmennan kilpaurheilijoita fitness-lajeihin ja valmennuksen kautta on tullut menestystä ja mitaleja niin SM-, EM- kuin MM-tasolla.

Syd√§nt√§ni l√§hell√§ ovat kaikki liikunnasta kiinnostuneet ihmiset. Vahvaa osaamista l√∂ytyy painonpudotuksen saralta mm. lukuisten erilaisten painonhallinta- ja liikuntaryhmien vet√§misest√§. Ryhm√§t r√§√§t√§l√∂id√§√§n tarpeen mukaan ja tuloksia tulee. Suurimmat painonpudotukset ovat olleet jopa 50 kiloa vuoden aikana. My√∂s erilaiset ty√∂hyvinvointiryhm√§t ovat l√§hell√§ syd√§nt√§ni. 

Voi varata minulta yksittäistunteja, useamman kerran ohjauspaketteja, ravinto-ohjausta ja treeniohjelmia kiinteytymiseen, oli sitten tavoitteenasi painonpudotus, lihasmassan hankinta, kehon muokkaaminen, terveellisemmät elämäntavat, kestävyysliikunnan tukeminen tai kilpaurheilu.

Tarjolla on myös fitness/mens/womans physique/bikini fitness/body fitness -paketteja, erityisruokavalioita, luentoja ja erilaisia räätälöityjä liikunta- ja painonhallintaryhmiä yrityksille, yhteisöille ja muille ryhmille. Onko tulossa tärkeä syntymäpäivä, hääpäivä, matka, ja tuntuu ettei vaatteet istu? Tähänkin "ongelmaan" löydämme ratkaisun.

Mikäli kaipaat ammattimaista valmennusta, energistä ohjaajaa, tukipilaria ja kannustavaa otetta, autan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tehdään unelmistasi totta!

 

Reeta-Mari Loukusa

Fysioterapeutti, Personal Trainer

Olen 25-vuotias ryhmäliikunnanohjaaja, fysioterapeutti sekä Personal Trainer ja opiskelen myös parhaillaan pilatesohjaajaksi. Ohjaustyötä olen tehnyt aikuisten, lasten ja urheilijoiden parissa. Harrastuksiini kuuluu CrossFit, jota treenaan tavoitteellisesti. Lisäksi nautin luonnossa liikkumisesta ja eräretkeilystä (kunhan matkassa on joku erätaitoinen).
Liikunnallista kevättä kaikille ja nähdään Core-tunneilla!

 

Hannu Jänkälä

Trainer4You Personal trainer, Hyvinvointivalmentaja, Kuntosalivalmentaja, Sis√§py√∂r√§ilyohjaaja

Olen paljasjalkainen rovaniemeläinen, pitkän linjan kestävyysliikkuja. Erikoisalaani on Wattbike -harjoittelu, maasto- ja maantiepyöräily.

Sali ja liikkuvuusharjoittelussa k√§yt√§n hyv√§n√§ ty√∂kaluna Platform 9 toiminnallista harjoitusalustaa. Valmennuksessani keskityn asiakkaaseen ja h√§nen toiveisiinsa. Teen selke√§n treeni- ja ravintosuunnitelman, jota on helppo noudattaa. N√§hd√§√§n salilla! 

 

 

Henna Linné

Fysioterapeuttiopiskelija, personal trainer, ryhm√§liikuntaohjaaja, ravintovalmentaja, NLP-valmentaja

‚ÄĚMik√§√§n ei ole niin joustava, kuin ihmisen mieli‚ÄĚ, sanoo viime syksyn√§ Rovaniemelle muuttanut oululaisl√§ht√∂inen fysioterapeuttiopiskelija sek√§ liikunta- ja hyvinvointialan moniosaaja Henna Linn√©. 31-vuotias Henna omaa v√§rikk√§√§n koulutustaustan ja h√§n toimii muun muassa lisensoituna personal trainerina, ravintovalmentajana, ryhm√§liikuntaohjaajana ja NLP-valmentajana. Henna tuo CMS Santasportin asiakkaiden ulottuville mentaalisen valmennuksen taitonsa, joka tarjoilee ty√∂kaluja muun muassa ihmisten motivointiin, kommunikoinnin parantamiseen, rajoittavien uskomusten kumoamiseen sek√§ arvoty√∂skentelyyn. Mentaalivalmennuksessa hy√∂dynnet√§√§n erilaisia harjoitteita ja menetelmi√§, joiden avulla p√§√§st√§√§n kohti asetettua tavoitetta ja pysyv√§√§ psyykkist√§ muutosta. Hennan mentaalivalmennus pohjautuu NLP:hen (neurolingvistinen ohjelmointi), positiiviseen psykologiaan sek√§ hyv√§ksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT). Menetelm√§t ovat osoittautuneet toimiviksi ty√∂kaluiksi ajattelun ja mielen hallinnassa. Tiesitk√∂, ett√§ esimerkiksi painonpudotuksessa onnistuminen voi olla joskus jopa 80 %:sti riippuvainen ihmisen mentaalisista mielentaidoista? Lis√§tietoa valmennuksesta saat CMS Santasportin asiakaspalvelusta.